Saturday, September 19, 2015

Mushrooms

These mushrooms are for a t-shirt. Drew for fun.


I didn't inking for a loooong time.

Iegrāmatošanai: Luksemburgā līst un līst. Es neeju braukāties ar vienriteni un tādēļ kļūstu aizvien nervozāks un nervozāks. Lietus, kā manies, ne visus nomierina.

Beidzot pabeidzu krāsot pirmās 10 lappuses no grāmatas. Teksta daļas autorei ilustrācijas patika, un man tika ātri samaksāts. Krāsošana mazliet ir nogurdinājusi, tādēļ uzķēpāju ar tušas flomīšiem t-krekla dizainu sēņu mīļotājiem. Vita izteica šaubas vai tas kādam varētu patikt.

Tā kā šodien ir piektdiena, tad man veikala diena. Vakarā sēdējām virtuvē un runājāmies pie Sagreš portugāļu alus par ceļošanu. Kad alus beidzās, pārgājām pie luksemburgiešu Buff balzāma (pretīga, pēc kaut kā ķimeņveidīga garšojoša susla). Sākumā jokojām par braucienu uz Brazīliju svinēt Oktoberfestu. Atcerējāmies, ka uz Amerikas tālāko dienvidu punktu - salu Key West devāmies tikai tādēļ, lai pabūtu mājā, kur dzīvojis Hemingvejs. Beigās mēs arī aizgājām pačurāt krogā, kurā parasti viņš esot dzēris. Tā, pamazām mēs nonācām pie atziņas, ka vieta, uz kuru dodies, nav tik svarīga kā iemesls, kādēļ tur dodies.. visu nosaka iemesls, tādēļ dodoties pat uz visbanālākajām vietām, ceļojums iegūst kaut kādu jēgu. Nu, tālāk, protams, panesās alkohola iedvesmotā variantu plūsma, kur un kāpēc. Varētu sagaidīt kādu aptumsumu un doties uz to vietu, kur tas vislabāk redzams (tā dara pētnieki). Tad Latvijas zinātnes jaunumu iedvesmoti izdomājām, ka varētu doties uz Grenlandi mērīt ledus biezumu, bet tā kā attiecīgo ierīču zondēšanas viļņu ģenerēšanai mums nav, tad varētu izmantot vienk radioaparātu. Sagaidīt, kad Kubā nomirs Fidels un doties uz tā bērēm. Sapratām, ka esam nokavējuši Laibah koncertu Ziemeļkorejā.. vēl bija visādas versijas par aitu cirpšanas pasākumiem Austrālijā un selfiju fotografēšana Horvātijas vai Ungārijas robežkontroles vietās, kur pie sētas pulcējas Eiropas jaunie iekarotāji – ekonomiskie migranti.

No comments:

Post a Comment